Älskade barn.

Nellie och jag är ute på vår årliga mamma-dotter campingsväng. 

I år har vi åkt till Mariefred. Mysig liten camping och fin liten stad. 

Vi åkte till Taxinge slott och åt kakbuffé till lunch. Det får man göra på sommarlovet 😄 Efter fikat tog vi en sväng i slottsträdgården och tog många fina kort. 

Från början skulle vi varit borta två nätter men när Nellie ville stanna en natt till är jag inte sen att säga nej. Älskar att bo i vår lilla låda 😊

På eftermiddagen spelade vi minigolf och det retar mig ngt vansinnigt att jag förlorade med ETT slag!! 🙃

Det har blivit så viktigt för mig att föreviga allt med kameran. Tänker att jag ska ha många fina kort att titta på när jag i framtiden är sängliggandes. 

Nellie Nellie... min älskade flicka. Så omtänksam med ett hjärta av guld. Varje gång jag ser på dig översvämmas mitt hjärta av kärlek. Du är allt. ❤️


En liten tupplur på eftermiddagen ❣️

(null)

Många fina kort från trädgården runt Taxinge slott 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Min fina lykta jag fick av min vän Marit i födelsedagspresent. Den visade sig även vara en högtalare 😄

(null)


Nu ska jag ta min tandborste o försöka borsta tänderna... inte lätt när läppen ser ut som ett köttstycke... biverkningar av cellgifterna... Men! Får jag vara kvar en stund längre i detta fantastiska liv är det värt alla onda läppar! 

Hoppas ni njuter av dem svenska sommaren,
Kram på er! 

Hälsocheck. Och lite camping såklart 😊

-Såret på ärret har läkt - skönt! 

-Köttiga läppar pga cellgifterna. Sår som inte hinner läka innan det är dags för nästa kur. Gör vansinnigt ont framförallt när jag borstar tänderna. 

-Märklig diffus smärta i visst område i magen som kommer och går. 

-Kondition=noll. Försöker röra på mig så mycket som möjligt. Promenader med hundar och stalljobb. 

-Måste äta långsamt då det känns som inte kroppen hänger med, maten fastnar lixom. 

-Cellgifterna gör en konstant hungrig. Vilket inte är toppen när man har x antal kilo för mycket att släpa runt på. 

-Hjärntrög. Vansinnigt irriterande. Spelade Vildkatten igår med familjen. Ett spel som går ut på att hitta rätt pryl på ett stort spelbräde snabbast. Jag hänger inte alls med. 

-Röntgen inplanerad 12/8. Fattar ändå inte hur de ska kunna se vad som hänt när det vid operationen kom som en överraskning att cancern var så spridd. 

-Jag tycker ändå att jag hinner återhämta mig hyfsat mellan varje kur. Illamåendet försvinner efter 6-7 dagar och än så länge har jag sluppit domningar i händer och fötter. 


Just nu ligger jag vaken i husvagnen och lyssnar på resten av familjens snusande andetag ❤️ Spike ligger näranära, lycklig över att få sova med mig. 

Vi är på Kinnekulle camping men ska idag åka vidare för att möta upp delar av min familj i Lysekil.  *lyckligt pirr i kroppen*

Igår kväll grillade vi och spelade spel. Jag är så lyckligt lottad. Blir väldigt sentimental över hur fint vi har det. Samtidigt kommer tankarna på att jag vill att det aldrig ska ta slut. Pausa tiden tack. 

När vi har det mysigt och roligt blir jag sentimental och ledsen. Jag vill hålla i allt det här. Få det att vara för evigt. 

Kan inte skriva mer just nu om hur tankarna går, allt jag vill hinna med. Vill inte starta dagen med att vara ledsen. 


Bjuder er istället på bilder över gårdagen 🌸

Vi stannade vid Hällekis stenbrott på vägen. 

Magiskt vackert! 

(null)

(null)
(null)

(null)

Japp! Mannen i mitt liv! 😄❣️
(null)

Sa någon semester? 🥰

(null)


(null)


Kram på er alla ni som tar er tid att läsa mina tankar 💕

En sak som plötsligt blev jätteviktig ♥️


För några veckor sedan frågade jag Micke den stora frågan. Och han sa ja! (Puh!) Så. Jag ska stå brud. Micke är nu min blivande man. 

Jag har aldrig tyckt att det här med att gifta sig är speciellt viktigt. När mina vänner pratat om att de drömmer om kyrkbröllop och fantiserat om vilken klänning de ska ha har jag bara ryckt på axlarna. Nä, det har inte intresserat mig. 

Men det har ändrat sig. Jag vill uppleva mitt bröllop! Jag vill stå framför prästen och säga ja till mannen i mitt liv. Jag vill visa honom hur mycket han betyder för mig. Jag vill att mina föräldrar ska få se mig i bröllopsklänning. Jag vill att pappa ska gå de där stegen för att sedan lämna över mig till den man som alltid sätter mig först. Jag vill ha Nellie och Emelie vid vår sida när vi delar en så fin stund tillsammans. Älskade tjejer som ni berikar våra liv! 


Det blir ett litet augustibröllop i Mickes mammas trädgård. Så enkelt som möjligt. Klädkod "hel och ren", lite mat och lite dryck och alla ungar ska vara med. 


Jag längtar ❤️

(null)