Bästa medicinen för ett brustet hjärta

Idag kom min härliga vän och kollega Ilona hit. Naturligtvis är hon helt frisk. Vi tog en hundpromenad och satt sen hemma i soffan och snackade skit. Rätt som det är hoppar hon till. Hon har fått ett mail från Etiska rådet där de berättar att ärendet som hon kämpat med har kommit med ett beslut. Ilona har i över en månad kämpat för att en känd youtuber ska få sitt betalnummer avstängt. Han har lurat massvis med barn att ringa honom under hans livesändningar. Detta samtal har kostat pengar vilket inte framgått under sändningen. Många hundratals (tusentals?) föräldrar har fått räkningar på ofantliga summor och många barn har mått fruktansvärt dåligt av detta. Men nu kom alltså det fantastiska beskedet att betalnumret stängs ner!! 👏 
Jag är så ofantligt glad för hennes skull. Hennes kamp fick lön för mödan. Jag vet hur mycket tid och energi hon lagt ner på detta och jag är så stolt över henne att hon tagit den här kampen. 
 
Stort grattis Ilona! 💟 Vi firade detta med att mumsa i oss våfflor 😋
Glädjevrålet fick nästan fönsterrutorna att spricka 😄
 
Som ni vet fick ju vår älskade Chanell somna in i måndags och detta har Nellie naturligtvis tagit väldigt hårt. Hon kämpar ju redan med sitt mående som det är. Depression, ångest och sömnsvåårigheter och autism. Skolan är väldigt jobbig och vi gör nu i samband med Coronan allt skolarbete hemma, vilket funkar väldigt bra men är också mycket ångestframkallade. Som en ren händelse och lyckoträff har vi nu fått möjligheten att få låna ett sto som gått med föl några år. Hon är lite äldre men otroligt snäll och välutbildad. Tanken var att Penny som hon heter skulle kommit nu i dagarna men då hon behöver några fler dagars avvänjning för att inte få mjölkstockning dröjer det till helgen innan hon kommer. Det här är en sådan typisk situation som Nellie har väldigt svårt för. Omställning och ändrade planer. Vi jobbar hårt på att dessa händelser inte ska få så stora proportioner och konsekvenser för det är ju så livet ser ut. Det hela blir ju inte bättre av den här Coronaskiten och att vi i princip har husarrest. Vi kan lixom inte hitta på grejer i samma ofattning som distraherar och får henne att tänka på annat.
Sååååå. Nu ikväll tog jag beslutet att vi åker till mamma och pappa några dagar. Vi måste få lite miljöombyte för att bryta den här jobbiga situationen. De är fullt friska och det är vi också. Så vi kan lika gärna hänga med dom ett par dagar. Den svåraste uppgiften blir att inte stanna och gå på toa halvvägs som min kropp alltid brukar skrika att den vill göra 😅.
 
Ikväll följde vi med Micke till gymmet på hans jobb. Det är helt tomt där då han jobbar på en gymnasieskola. Det var skönt att röra på sig lite och rensa huvudet. Bästa medicinen för ett brustet
hjärta. 
 
 
 
 
 
                                   
 
 
Tack snälla Mia (inte jag haha) för den fantastiskt fina blombuketten! Jag blev så glad 💜
 
Hoppas du haft en bra dag och inte lider brist på toapapper. Själva har vi några rullar kvar 😄
 
Kram på er!
 
 
 

Kommentera inlägget här :